Acana hundefoder

Om Acana

Acana hundefoderHundefoderet fra Acana er for dig, der vil give din hund det absolut bedste hundefoder. Acana har sat sig for at udvikle og sælge et foder, der sætter en helt ny standart for det foder, vi giver vores hunde. Acanas fokus er at skabe en kost, der er naturlig for hunde og som indeholder store mængder af frisk kød. Foderet er næsten uden syntetiske tilsætningsstoffer og indeholder ikke hurtigt fordøjelige kornprodukter. Kødet der anvendes til foderet er fra dyr, der lever i det fri eller er opdrættet bæredygtigt. Kød, æg, grøntsager og frugt leveres til Acanas køkkener hver dag og sikrer, at alle ingredienser er friske og næringsrige. Der er ingen tvivl om, at din hund vil elske Acana hundefoder.

Naturligt ”wholeprey” foder

Igennem ulvens og hundens evolution har den tilpasset sine kostbehov, så de stemmer overens med de byttedyr den levede af. Alt på dyret tjente et vigtigt formål i ulvenes og senere hundenes ernæring. De uundværlige proteiner leveres af byttedyrets muskelkød. Indvolde som nyre, kallun og lever sørger for at hunden får vigtige mineraler og vitaminer. Gennem brusk og ben tilføres hunden fosfor og kalcium. Når man sørger for at give sin hund et foder, der er udviklet med tanke på ”wholeprey”-tankegangen kan mange af de syntetiske tilsætningsstoffer, der ellers skal erstatte naturlige mineraler, vitaminer og aminosyre undværes.

Frisk kød af god kvalitet

Alt det kød Acana benytter er også godkendt til menneskeføde. Det er kød af rigtig god kvalitet. Acana har den filosofi at jo mindre behandling og konservering, ingredienserne i deres hundefoder har behov for jo bedre. Det betyder, at op til halvtreds procent af de kød, de anvender, bliver leveret råt eller frisk. Det gælder for både kød, fjerkræ og fisk. Den eneste konserveringsmetode Acana anvender er nedkøling og lynfrysning, inden kødet for eksempel afskibes. Det sikrer, at alle råvarerne kommer i sin allermest næringsrige form og har bevaret sin saft og gode kraft. Det giver en smag, som en hver hund helt instinktivt vil søge og elske.

Vigtige vitaminer fra grøntsager og frugt

I hundefoderet fra Acana er der også tilsat sunde og friske grøntsager og frugt. Det er for eksempel græskar, som med sine letopløselige fibre sørger for, at din hund får en sund fordøjelse og giver den lille mængde kulhydrat, der skal til for at foderpillerne kan formes. Der anvendes også æbler og bær af forskellige slags. Alt sammen for at sikre at hundefoderet indeholder alle de vigtige vitaminer og næringsstoffer, der gør det til et foder af den absolut bedste kvalitet.

Urter der styrker hundens organer mm.

Der findes urter i naturen som hunde instinktivt finder og spiser, fordi de styrker deres helbred. De urter anvender Acana naturligvis også i deres foder. Urterne er med til at eliminere giftstoffer i hundens krop ved at igangsætte processer i kroppen, som renser leveren og styrker dermed på en naturlig måde hundens væv og organer. Urterne er i tillæg rigtig gode for hundens fordøjelse. Alle de anvendte urter leveres helt friske eller soltørrede, så alle vitaminer er intakte.

Foder til alle hunde

Acana tilbyder naturligvis både foder specielt udviklet til hvalpe, juniorhunde og voksne hunde samt til den ældre hund. De har foder, der egner sig speciel til hvalpe af små racer og hvalpe af store racer. Det er vigtigt at du fodrer i henhold til din hunds race, da de vokser meget forskelligt og derfor har brug for forskellige næringsstoffer for at vokse rigtigt. Der er også foder til den meget aktive hund og til den, der vejer lidt for meget. Uanset din hunds alder, race og tilstand finder du et sundt og nærende kvalitets hundefoder fra Acana, som er udviklet nøjagtig til en hunds naturlige måde at indtage føde på og med alle de vigtige ingredienser, der holder din hund sund og rask.